Spletno mesto vključuje možnost pošiljanja prijavnice / naročilnice prek spletnega obrazca, v katerega uporabnik vnese nekatere svoje osebne podatke. Podjetje Firis imperl d.o.o. se obvezuje, da bo tako pridobljene podatke zbiralo in hranilo izključno z namenom prijave oz. naročnine in jih ne bo posredovalo nobeni nepooblaščeni fizični ali pravni osebi.

Splošni pogoji za izobraževanja

Vsem ustanovam, katerim so namenjeni posamezni izobraževalni programi, bomo poslali razpis s podrobnim programom in prijavnico en mesec pred začetkom programa.

Za seminarje bomo poslali vsem ustanovam obvestilo s prijavnico praviloma 14 dni pred začetkom izvedbe.

Obvestilo bodo prejeli tudi posamezniki, ki bodo predhodno izrazili željo po izobraževanju. Obvestijo nas lahko pisno na naslov: FIRIS IMPERL d.o.o., Tržaška 90/j, 1370 Logatec, po e-pošti: franc.imperl@siol.net, po telefonu na številko 01-754-13-96 ali faxu: 01-754-28-93.

Z obvestilom bodo ustanove ali posamezniki prejeli prijavnico, ki jo morajo izpolnjeno poslati na naslov: FIRIS IMPERL d.o.o., Tržaška 90/j, 1370 Logatec, po faksu na številko 01-754-28-93 ali po e-pošti: franc.imperl@siol.net.

Pri omejenem številu udeležencev imajo prednost tisti, ki so se prej prijavili.

Če bo za določen program prijavljenih premalo udeležencev, si organizator pridržuje pravico, da ga odpove.

V kotizacijo so vključeni stroški izvedbe seminarja ali posveta, gradivo, kosila v primeru celodnevnega programa in osvežilni napitki v času dopoldanskega odmora.

Organizator si pridržuje pravico, da izda račun v višini 80 % celotne kotizacije za prijavljene udeležence letnih izobraževalnih programov, ki se posameznih terminov ne udeležijo.

Udeleženci posameznega programa bodo ob koncu dobili potrdilo o udeležbi kot dokazilo o usposabljanju.

Za dodatne informacije se obrnite na FIRIS IMPERL d.o.o., Tržaška 90/j, 1370 Logatec ali po telefonu na številko 01-754-13-96.